Microbiotic Max – 2 milliárd élő baktérium

21,280 Ft

A Microbiotic Max egy por formátumú étrend-kiegészítő, amely probiotikumok és prebiotikus rostok kombinációjával készült, amelyek harmonikusan együttműködve támogatják a táplálkozási célokat.

Ez a termék magas rosttartalmú, és minden adag 2 milliárd élő baktériumot tartalmaz a Bifidobacterium lactis és Lactobacillus helveticus törzsekből.

Leírás

KULCSFONTOSSÁGÚ ELŐNYÖK:

  • 2 milliárd élő baktériumot tartalmaz a Bifidobacterium lactis és Lactobacillus helveticus törzsekből.
  • Gluténmentes
  • Magas rosttartalmú
  • Nem tartalmaz édesítőket, színezéket vagy tartósítókat
  • Nem kell hűteni
  • Enyhe vaníliás
  • 20 adag

TERMÉKISMERTETŐ:

Az emésztőrendszered hihetetlen. Baktériumok trillióinak ad otthont; némelyik jó, némelyik rossz, és a legtöbbjük a bélrendszerben él* . A bélrendszerünk rengeteg mindent csinál anélkül, hogy észrevennénk: az ételek tápanyagokra való lebontásától kezdve az energia felszabadításáig és a hulladékok eltávolításáig a szervezetünkből**.

Ezért fontos, hogy probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztásával gondoskodj a bélrendszer egészségéről. A probiotikumok, mint például a Lactobacillus és a Bifidobacterium törzsek, segíthetnek kiegyensúlyozni a bélben lévő jó baktériumok gazdagságát és sokféleségét ***, ****, míg a prebiotikumok a jó baktériumokat táplálják***.

HASZNÁLAT:

Tegyél 1 tasakot (2 g) egy fél pohár vízhez (kb. 100 ml), keverd össze, amíg feloldódik, és élvezd. Idd meg önmagában, vagy add hozzá a kedvenc Formula 1 turmixodhoz. Kérjük, keverés után add hozzá, és 25°C alatti hőmérsékletű folyadékokat használj, hogy ne befolyásolja a termék hatékonyságát. Élvezd a Microbiotic Max-ot naponta egyszer.

Használd ezt a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrend keretében, az egészséges, aktív életmód részeként.

REFERENCIÁK:

* Sender R, Fuchs S, Milo R. Revised Estimates for the Number of Human and Bacteria Cells in the Body. PLoS Biol. 2016;14(8):e1002533.

** Boland M. Az emberi emésztés–a feldolgozás perspektívája. J Sci Food Agric. 2016 May;96(7):2275-83. doi: 10.1002/jsfa.7601. Epub 2016 Feb 5. PMID: 26711173.

*** Markowiak P, Śliżewska K. A probiotikumok, prebiotikumok és szinbiotikumok hatása az emberi egészségre. Nutrients. 2017;9(9).

**** Li C, Niu Z, Zou M, Liu S, Wang M, Gu X, Lu H, Tian H, Jha R. A probiotikumok, prebiotikumok és szinbiotikumok differenciáltan szabályozzák a bélmikrobiótát és helyreállítják a specifikus bélmikroorganizmusok relatív abundanciáját. J Dairy Sci. 2020 Jul;103(7):5816-5829

További információk

Tömeg 0.040 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Microbiotic Max – 2 milliárd élő baktérium” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük