Hogyan érd el a célod 60 nap alatt?

Akció!

Hogyan érd el a célod 60 nap alatt?

(4 vásárlói értékelés)

10,000 Ft

Ez nem egy szimpla inspiráló könyv! Ez egy céltervező, amivel a célodon tudod tartani a figyelmedet egészen 60 napig! Ezzel a könyvvel végre elérheted bármilyen álmodat! De ez nem minden! Kiegészítettük neked a 60 napot értékes, izgalmas feladatokkal. Vágj bele most a nagy kalandba! Légy következetes! Érd el a céljaidat most! Neked kell az életedért tenni! Csak rajtad múlik minden! Ha tele teszd a fejed álmokkal, nem marad hely a kétségnek. Írd le, valósítsd meg! A tevező segit neked ebben, de tudd, hogy ezzel melóznod is kell!

Kategória:

Olvastad már az új könyvem? Tervezd meg, írd le, valósítsd meg álmaid! Sok ember kergeti az álmait, de csak keveseknek sikerül azt megvalósítani. Vállalkozol? Időhiányban szenvedsz? Rendezettebben szeretnéd élni mindennapjaid? Tudod hol kezdődik ez? Veled! Ez a könyv távol áll a hétköznapi tervezőktől, nem motiválni, hanem inspirálni szeretne téged, azaz alkotásra ösztönözni: A saját magad által kitűzött céljaid te magad légy képes megálmodni, megtervezni, megvalósítani. Ehhez azonban végig kell csinálnod ezt a tervezőt velünk! Kezdd el MOST!

Hogyan érd el a célod 60 nap alatt? termékről 4 értékelés

 1. 24fitlife

  “Csodás a könyv!! Segít fókuszálni, célodon lenni, segít kizárni a felesleget és időt rabló tevékenységeket. Minden pontja hihetetlenül hatékony és tapasztalatból mondom, hogy működik. Okozóvá válik tőle az ember és közben nem készül ki.

  A célok leírása beteszi az embereknek az Etikát.

  Gratulálok nektek!!”

  Németh Anita

 2. 24fitlife

  “A 60 napos kihívás könyv egy hiánypótló könyv. Igazából én is gondolkodtam már azon, hogy valami ilyen kéne az ügyfeleimnek.Szerencsére Liána és László megcsinálta. A könyv nagyon érthetően vezeti végig az olvasót azon, hogyan kell a vállalkozását irányítania és az idejét beosztani.Ez a fő gond, főleg az egyéni vállalkozóval, hogy saját maga főnöke lett és elúszik az idejével. Nem tudja beosztani a szabad életstílus mellett a tennivalókat. Én is beleestem a csapdába kb. tíz éve, és nagyon sok pénztől estem el. Ezzel a könyvvel legyőztem volna a lustaságot. Javaslom megvételre, hogy szervezettebb legyél, és több pénzt keress! ”

  Kasza Tamás, Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner

 3. 24fitlife

  “Elég sok üzleti képzést végeztem már el, amik szuper jók voltak, de valahogy a tanultak töredékét ültettem csak át a gyakorlatba.

  Amikor barátaim felkértek rá, hogy olvassam el a könyvüket, őszintén szólva nem erre számítottam. Első nekifutásra picit meg is lepődtem, hogy hoppá, itt nekem dolgoznom kell 🙂
  Pár nappal később pedig már lelkesen hálálkodtam Liának ezért! Miután belekezdtem az olvasásba, és a munkába, hirtelen az történt, hogy rehabilitálódtak már régen elhomályosult céljaim!!
  Ez nagyon felemelő érzés volt!!!
  Folytattam a dolgot, és azt vettem észre, hogy egyre aktívabb vagyok, egyre céltudatosabb, és egyre magabiztosabb.
  Tényleg meglepően felpörgetett a dolog! Az élet és a munka játékosabbá vált, hiszen kaptam egy mankót, ami a saját céljaim felé terelgetett.
  Talán még új célok is felbukkanak.
  Talán régen eltemetett célok bukkanak fel újra, és válnak elérhetővé.
  Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom ezt a könyvet, aki szeretné, az életét jobban a saját kezébe venni, és aki tudatosabban szeretne haladni a saját céljai felé.
  Nekem sokat segített.
  Köszönöm!”

  Szabó Ákos, Vitabull Kennel tulajdonosa

 4. 24fitlife

  “Kedves Lia és Laci!

  Óriási köszönettel tartozom nektek, hogy megírtátok ezt a könyvet! Külön megtiszteltetés, hogy tesztolvasóként hamarabb vehettem kézbe a tervezőt, mint a többiek, akik ezután veszik csak majd meg.

  Számomra a legnagyobb nehézség, hogy mivel sokrétű ember vagyok, hajlamos vagyok a szétszóródásra, a fókuszom elveszítésére, a határidőkről való lecsúszásra. A könyvetek abban segített egyrészt, hogy priorizáljak, és rendbe tegyem a fontossági sorrendet a céljaim listáján, új megvilágításba helyezte a stratégia szót, amely elengedhetetlen minden vállalkozás sikerében. Másrészt hozzájárult egy nagyon fontos megrendelésem befejezésében is, miután egy számomra fontos és véleményformáló ember leértékelt. Hetekig nem tudtam felemelni az ecsetet, majd miután elkezdtem a tervezőt, ecsetvonásról ecsetvonásra sikerült elkészítenem a festményt, amely az egyik legkedveltebb alkotásom a közösségi médián. A könyv ráébresztett, hogy a céljainkat akkor is képesek vagyunk elérni, ha jön az ellen szándék, de mi tartjuk magunkat az apró lépésekkel a cél felé vezető úton.

  A könyv egy könnyed, közvetlen és baráti nyelven íródott, könnyű olvasni, könnyű érteni, épp annyit mondotok minden naphoz, hogy kedvem legyen tényleg csinálni.

  Szívből ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik meglévő vállalkozásukat szeretnék fellendíteni, és azoknak, akik kezdőként igazán jól akarnak indulni. Mindenképpen használni fogom minden egyes nap és nagyon várom a folytatást.”

  Hibály Csilla, Life & Business Coach, Művész

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
  0
  Kosarad
  Üres a kosaradVissza a Termékekhez
   Calculate Shipping