Tapasztalatok

Nézd meg kinél milyen sikeres lett az életmód váltás

 

-4kg fogyás két hét alatt zsírból!!!

Kiss Dorottya

Kálmán Melinda

Horváth Szilvia

-6 kg, 1 ruhaméret, több energia, puffadás, gyomorégés megszűnt, nagyobb terhelhetőség, hidratáltság nőtt, egészségesebb, energikusabb, vitálisabb közérzet

Barkóczi Judit

Energikusabb, fittebb  vagyok, 8kg fogytam.  Szebb lett a bőröm, fényesebb természetes hajszínem van. Van egy egészséges és finom gyors reggelim, amit bárhol bármikor elkészíthetek. Gyermekáldás a legnagyobb sikere, hogy megfogant és terhesség alatt is minden rendben volt, és most is azóta is jól vagyunk kirobbanó formában kisfiúnk és én is, valamint a kis tesó is úton van már!:)

Dr Kurdiné Bartos Anikó

4.5 kg-t fogytam 2 hónap alatt,ez összesen -19 cm-t jelent. Szebb lett a bőröm,a hajam megerősödött és gyorsabban nőtt mint korábban. Jobb lett a közérzetem,hidratáltabb vagyok. Az energiám a többszörösére növekedett. Kevesebb kávét iszom és csökkent az édességigényem. -6 évvel lettem fiatalabb biológiaiag.

Ambrus Timi

Energiabombaként működök, állandó vigyorral a fejemen. A #Herbalife termékek megszállottja lettem, bevonzottam a környezetemet is. Élvezem minden pillanatát annak, amikor másokkal is megoszthatom a tapasztalataimat és segíthetek nekik is az életmódváltásban.
Köszönöm  Köszönöm annak az embernek, a páromnak azt a megértést, szeretetet és biztatást, a támogatást, ami és aki nélkül ezt nem tudnám csinálni.

Egyed Anita

43 éves vagyok. És úgy kezdtem el a Herbalife programot,hogy csak egészségesebb életre vágytam. Nagyon gyorsan jött a változás. 1 hónap alatt -5 kg lement, összesen -9 cm és a napi 4 kávé helyett már csak egyet iszom,egészségesebb, és fittebb lettem. 4 hónapja nem dohányzom,és sokkal hidratáltabb vagyok.

Jónás Adrienn

Fogyási célom volt és több energia,jobb teljesítőképesség a sportban. Mindezt 1 hónap alatt sikerült elérnem a Herbalifenak  köszönhetően. 6.2 kg-t fogytam zsírból. Nőtt a hidratáltságom és többszörösére nőtt az energiám,lerövidült az alvásigényem,fittebb lettem.

Hanzó Szilárd

Dobai Imre

Nem mindig a súly számít, hanem az összetétel, +2kg izom növelés.

Horváth Tünde

2017 óta használom a Herbalife termékeket. A Shake már a mindennapjaim részévé vált. Tetszik, hogy gyorsan elkészíthető, nagyon finomnak találom, tápláló és maximálisan eltelít. Kedvencem a Vaníliás, mert minden gyümölccsel ízletes reggelit vagy vacsorát tudok belőle készíteni. Szerencsére megszűntek az emésztési zavaraim, felfázásos problémáim, a puffadás és a fáradékonyság és leszoktam a cukorról. Tehéntej helyett már csak növényi tejet iszom, ezzel iszom a Shaket, ami hatalmas teljesítmény, ha azt nézzük, hogy napi 1 liter kakaó elfogyott régebben. Gyakran ettem csokoládét, gumicukrot, és szénhidrát függő voltam, ami a helyes táplálkozásomnak köszönhetően már a múlté.  A munkámban és a sportban is egyre aktívabb vagyok, mivel többszörösére nőtt az energiaszintem, minden héten sportolok több órát. A bőröm simább, hidratáltabb lett, amióta a Herbalife skin termékeket használom. Nincs szükségem sminkre. Sikerült elérnem az ideális testsúlyomat, és jól érzem magamat a bőrömben! Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki, mert megéri nagyon!

Csomor Renáta

Elkezdtem én is, és jött a siker, mely többek között, 15 kg zsírtömeg leadásában is realizálódott.
Soha sem kellett fogyókúráznom. Pusztán döntenem, s kitartanom a szándékom, s a Herbalife kiegyensúlyozott táplálkozási program mellett.

Demeter Attila

Dávid Tamás

2017 Decembere óta használom a Herbalife termékeket – leginkább – a shake-eket, de ez alatt az idő alatt is jelentős, jó irányú változást okoztak az életemben. Most 2018 Júniusa van, fogytam 18kg-t, nincs pocakom, de van bőven energiám. Erdélyben én már csak karácsonyfadísz lehetek. De így, könnyebben és rugalmasabb testtel fél év alatt eljutottam könnyedén oda, hogy egyik régi vágyam, a félmaraton lefutása, tulajdonképpen hatalmas nyűg nélkül, lehetővé vált. Nem kívánom a süteményeket, hajlékony vagyok és az elmúlt 6 hónapban a szinte nulláról eljutottam a félmaraton lefutásáig. Sok plusz energia, hajlékonyság, sportosság, jobb kondíció és közérzet, szűkebb pólók bátor viselése tulajdonképpen az élet minden területén sok előnyt hozott. Csak javasolni tudom, mert valóban, jó irányban és alaposan megváltozik ettől az élet, fájdalommentesen és könnyedén. Nyílván nem csak ez az egy előnye van a dolognak, hanem leginkább az, hogy ebben az irányban haladva nagyon könnyen és gyorsan dőlnek le belső korlátok és születnek újabb és újabb, korábban képtelenségnek tűnő eredmények. Vagyis azon felül, hogy sokkal jobban érzem magam és energikusabb vagyok, a hatása ennek az életmód változtatásnak a táplálkozáson jóval túlmutat.

Liának nagyon köszönöm, hogy elindított ezen az úton!

Beros Ervin

2018. november 8.-tol 2019. február 28.-ig láthatod az eredményeim. Ezek még csak a számok. A közérzetem, az állóképességem és ami a legfontosabb az EGÉSZSÉGet nem lehet számokban mérni.

Judit Anna Járfás

47 éves vagyok. Az én célom az volt,hogy hízzak,mert hiába ettem,nem épült be. Mindent kipróbáltam, de semmi nem vált be, amíg a Herbalife shaket ki nem próbáltam. 4 hónap alatt 6 kg-t híztam és utána kezdtem el alakot formálni. Jelenleg +3 kg izom és +2 kg zsír összeségében a változás. Sportolás és koplalás nélkül értem el a célomat. Sokkal energikusabb vagyok,feltöltődött az ásványianyag készletem,megszűnt az állandó puffadás, és visszatért az életkedvem a Herbalifenak köszönhetően.

Hanzóné Rozsik Gabriella

B

EGÉSZSÉG ÉS FITTSÉGI KÉRDŐÍV

Az ételeket, melyeket megeszel, illetve az életviteled, amit élsz hatással van az életedre, egészségedre, energia szintedre és közérzetedre egyaránt.

B

KARRIER, KÉPZÉSSEL

Gondolkodtál már azon, hogy azzal foglalkozz, amiben kiélheted saját kreativitásod és mindeközben segítesz az embereknek?

Ne várj tovább!

Ígérem nem rövid időre, hanem hosszútávon megváltozik az életed ha velem tartasz. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kezdjünk bele az új életedbe!

Közvetlen Elérhetőségek

EMAIL

info@24fitlife.hu

Cím

Budapest

 

Telefonszám

+36-30-632-4486

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a Termékekhez
      Calculate Shipping