üdvözöllek a világomban

Ismerj meg engem!

Hofstädter Liána

2011 óta használom a Herbalife termékeket, mára a mindennapjaim részévé vált. Szeretem, mert gyorsan elkészíthető, finom, tápláló és nem érzem magam éhesnek tőle. Kedvenceim a Krémes Kekszes, Csoki, Vanília és a -nyári Bogyós ízű F1 Herbalife Shake. Rövid időn belül megszűntek az emésztési zavaraim, a puffadás és a fáradékonyságom, láthatóan megnőtt az energia szintem a háromszorosára. Nagyon csúnya aknés kiütések voltak az arcomon, amire korábban gyógyszert szedtem, mára viszont a helyes táplálkozásomnak köszönhetően ez a múlté.

Az éjszakai alvásom lerövidült, sokkal pihentetőbb az alvásom, mivel jobb tápanyagokat viszek be gyorsabb is a regenerálódási folyamat, ha úgy van 5-6 óra is elég és pörgök egész nap! A munkámban és a sportban is egyre aktívabb vagyok, csökkent a nassolási vágyam és már a múlté a szénhidrát függőségem. Lassú, de biztos fogyás beindult nálam ami -13kg-ot jelent. Az elmúlt években sokkal kevesebbszer voltam beteg, az arcbőröm is sokkal simább és tisztább lett mióta a Herbalife-ot használom. Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki, mert megéri nagyon.

EREDMÉNYEIM, AMIÓTA TANÁCSADÓ VAGYOK

óta adok tanácsokat

leadott kilók

elégedett partner

Miért van szükség tanácsadóra?

– Mert nem megy egyedül!
Miért nem megy egyedül? Hiszen annyi elérhető információ van, hogy hogyan változtass, mit kéne tenned, mit kéne enned. Tele vannak az újságok különböző cikkekkel, elárasztanak a különböző könyvek, az internetről már nem is beszélve. Mégis, valahogy nem megy az életmódváltás.
Vajon miért?
– Mert NEHÉZ EGYEDÜL!
Lássuk be, tényleg nem könnyű egyedül. Hiszen a jól megszokott, mindennapi rutinná vált szokásainkon, ismereteinken kell változtatni, ami ráadásul már jól beidegződött. Ezért van az, hogy csak kevés embernek sikerül valódi és tartós eredményeket elérni és azt fenn is tartani.
Ezért kell segítség. Egy olyan személy, aki tanácsot ad, aki bátorít, aki végigvezet a folyamaton, a változás teljes útján és ott áll melletted. Kell valaki, aki Téged támogat, aki Neked segít, aki Veled foglalkozik, aki egy biztos pont egész idő alatt amíg eléred a kitűzött Célod!

Ne várj tovább!

Ígérem nem rövid időre, hanem hosszútávon megváltozik az életed ha velem tartasz. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kezdjünk bele az új életedbe!

Közvetlen Elérhetőségek

EMAIL

info@24fitlife.hu

Cím

Budapest

 

Telefonszám

+36-30-632-4486

0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a Termékekhez
      Calculate Shipping