EDD MAGAD KARCSÚRA, EGÉSZSÉGESRE ÉS FITTRE VELÜNK!

Örülök, hogy megtaláltál minket! Elsősorban olyan emberek kérik a segítségünket, akik szeretnének zsírból fogyni nem pedig izomból, egészségesebben szeretnének táplálkozni vagy izomtömeget akarnak növelni.  Abban segítünk nap mint nap, hogy egészségesebbé és boldogabbá tegyük az emberek életét a világon.

Én és az Egészséges Életmód

2011 óta használom a Herbalife termékeket, mára a mindennapjaim részévé vált. Szeretem, mert gyorsan elkészíthető, finom, tápláló és nem érzem magam éhesnek tőle. Kedvenceim a Krémes Kekszes, Csoki, Vanília és a -nyári Bogyós ízű F1 Herbalife Shake. Rövid időn belül megszűntek az emésztési zavaraim, a puffadás és a fáradékonyságom, láthatóan megnőtt az energia szintem a háromszorosára. Nagyon csúnya aknés kiütések voltak az arcomon, amire korábban gyógyszert szedtem, mára viszont a helyes táplálkozásomnak köszönhetően ez a múlté.

Az éjszakai alvásom lerövidült, sokkal pihentetőbb az alvásom, mivel jobb tápanyagokat viszek be gyorsabb is a regenerálódási folyamat, ha úgy van 5-6 óra is elég és pörgök egész nap! A munkámban és a sportban is egyre aktívabb vagyok, csökkent a nassolási vágyam és már a múlté a szénhidrát függőségem. Lassú, de biztos fogyás beindult nálam ami -13kg-ot jelent. Az elmúlt években sokkal kevesebbszer voltam beteg, az arcbőröm is sokkal simább és tisztább lett mióta a Herbalife-ot használom. Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki, mert megéri nagyon.

Miért döntöttem a Herbalife mellet?

A Herbalife közösség arra hivatott, hogy támogassa céljaidat és segítsen, hogy valósággá változtasd azokat. Az étkezési terveknél és rendszeres edzésnél többet nyújt, mivel olyan támogatórendszerre volt szükségem, ami segít motiváltnak maradnom.

Itt hasonló gondolkodású embereket ismertem meg, és mindezt meg is kaptam.

Legkedveltebb termékek

Christiano Ronaldo is a herbalife-ot választotta táplálkozási szponzoraként

Több mint 130 élsportolónak, 60 professzionális csapatnak és ligának, 5 Olimpiai sportolónak és megannyi sporteseménynek ad egészséges és aktív támogatást világszerte. A Herbalife Táplálkozás  Christiano Ronaldo és a Los Angeles Galaxy labdarúgó csapat hivatalos táplálkozási szponzora.

Sikereink a Herbalife termékekkel

A sikerek elérését minden esetben befolyásolhatta az egészséges, rendszeres és minőségi étkezés. Az egyéni eredmények mindenkinél eltérőek lehetnek és programonként változhatnak.

Karrierlehetőség

Ez az üzleti vállalkozás lehetőséget biztosít, hogy jelentős jövedelemre, tudásra és szabadságra tegyél szert, miközben saját álmaidat építed teljes, vagy részmunkaidőben!

Célunk, hogy Egészségesebbé és Boldogabbá tegyük az emberek életét a világon!

Ne várj tovább, vedd fel velem a kapcsolatot